17/juliol/2017
Menos mal que nos queda el Blues, selecció de luxe al Stop Motion MX de Ciutat de Mèxic. Es celebrarà entre el 17 i el 19 d'agost.

19/juny/2017
La Gota ha guanyat una menció del jurat del festival de curtmetratges Acharya Tulsi Short Film Festival de la Índia!

6/juny/2017
Noves seleccions per a Stop or Melt! El Kleinkaap Short Film Festival de Pretòria (Sud-àfrica) i el Donosskino, Festival de Cortometrajes de Donostia!!!

19/maig/2017
I després de la novel·la, la pel·lícula! L'entrevisa que m'han fet a Vallès Visió aquesta setmana, ja disponible online. The Drop on tv!!!

15/maig/2017
Torno a la selecció oficial de l'International Nature Film Festival de Gödölló d'Hongria, aquest cop amb Stop or Melt!

5/maig/207
El diari del Baix Vallès Contrapunt es fa ressó de la notícia de la selecció al Short Shorts! Aquí la teniu.

19/abril/2017
Quan tot semblava tranquil... La gota té una nova selecció al festival Short Shorts Film Festival & Asia 2017 de Japó!!  És un dels festivals de curtmetratges més importants d'Àsia, poca broma! Concretament és finalista al "FutureCity Yokohama Award". Competirà amb 5 curtmetratges més. Ho podrà resistir?

18/abril/2017
Stop or Melt! seleccionat al festival CinemAmbiente de Turí! Es celebrarà a finals de maig.

25/març/2017
Sembla que s'han posat d'acords aquests festivals: Fairy Tale es projectarà a l'Aullido, una mostra internacional de videoclip que es celebra a Mexicali, Mèxic. I molt a prop, el Water: Take 1 de Ventura, Califòrnia, on La Gota és una de les 10 finalistes. Let's go!

20/febrer/2017
Aquesta setmana comença la MICE, Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València. Stop or Melt! hi serà present!
I dos festivals més on es projectarà aquests dies: 11th International 100 seconds Film Festival de Teheran, Iran, i l'Emirates Short Film Festival dels Emirats Àrabs Units. Un no parar!

24/desembre/2016
Avui estem d'estrena! El nou videoclip anti-Christmas que he fet pel meu amic i cantautor incomparable El Sobrino del Diablo: Menos mal que nos queda el Blues. Evidentment és un Blues, cantat amb la col·laboració d'un altre músic excepcional: el Perrocker (el perruquer rocker!). La producció ha sigut tot un tour de force de tècniques d'animació: cgi, cut-out, stop motion, plastilina sobre vidre... 6 mesos intensos que han valgut molt la pena. Disfruteu-lo aquí.

29/novembre/2016
Atenció! Nova producció de Kaspa Films: Stop or Melt! una altra col·laboració amb Danish Jalil que continua la temàtica de Stop or Explode! (el planeta Terra i els seus problemes...). I primera selecció! A l'Animation Marathon 2016 d'Atenes, Grècia.

19/novembre/2016
Avui comença el festival Enmut, que premia aquells curtmetratges realitzats sense diàlegs. Stop or Explode! hi serà present. A més a més fa la seva estrena a Barcelona!
També estarà al Mahina Arts Festival Shorts 2016 de Tonga, a la Polinèsia (destí nou per a Kaspa Films!)

10/novembre/2016
La Gota torna a fer de les seves: fa uns dies va acompanyar la conferència "Lands. Water. Source" a Canadà (el seu debut allà!) i aquests dies està al Festival Internacional de Cine Las Yungas, a Tafí Viejo, Tucumán, Argentina! Gràcies als amics del festival Ojo al Piojo.

18/octubre/2016
GUANYADOR - GANADOR - WINNER. El videoclip de Fairy Tale ha resultat guanyador del primer certàmen Sirocortos, que organitzà la sala Siroco de Madrid!! Ens hem emportat el segon premi. Gràcies a El Sobrino del Diablo, la Bea, el Xavi i als Ual·la!

27/setembre/2016
Kaspa Films s'endú tres seleccions més que fan molta il·lusió, i les tres per a la incombustible Gota: el Patagonia Eco Film Fest d'Argentina, el Nazioarteko Zinetxiki Festival de Bilbao, i el novíssim VOC (Premis i Mostra d'Audiovisual en Català) de Barcelona.

13/juliol/2016
La nova producció de Kaspa Films amb Danish Jalil, Stop or Explode!, ja té la primera selecció de la temporada: el Cartoon Club Festival de Rimini (Itàlia), ciutat Felliniana per excel·lència!

13/juny/2016
La gota seleccionada al Sembrando Cine de Lima, Perú!

31/maig/2016
La gota ha passat uns dies al International Nature Film Festival de Gödölló, Hongria, convidada de luxe. L'acollida ha estat excel·lent. Moltes gràcies a l'organització!

19/març/2016
Estrenem nova producció i un nou gènere, el booktrailer, o el que és el mateix: el tràiler d'un llibre.
El llibre és el dels Kinks i aquí el podeu disfrutar.

12/març/2016
Avui és un dia molt important per a Kaspafilms. Fairy Tale es projecta a 12 Certamen Internacional de Videoclips de Medina del Campo, La gota al II Rewind Festival de Vilanova del Camí, hem conegut una nova selecció del Festival international du film environnemental de Conakry (Guinea) i hem acabat el nou curt Stop or Explode! amb Danish Jalil. Un dia complet!

13/febrer/2016
Avui surt a la venda el meu llibre dedicat al grup anglès The Kinks, una debilitat meva...
The Kinks. Riffs, kontroversia i té cada tarde està editat per Lenoir Ediciones i es pot trobar a la venda al seu web, www.lenoir.es
No té res a veure amb l'animació (o pot ser sí...) però ho havia de dir ;)

30/gener/2016
Noves seleccions de La gota (i ja portem unes quantes!):
II Festival de Cortometrajes Rewind Festival, Vilanova del Camí (Espanya) / Play Festival Internacional de Cinema Infantil & Juvenil de Lisboa, 2016 (Portugal)

10/diciembre/2015
Ja estem inclosos a la base de dades de Catalan Films & TV amb La gota.

30/novembre/2015
La gota a París!
Aquest cop no és un festival, sino la conferència sobre el canvi climàtic COP21, que comença avui. Es projectarà acompanyant una ponència sobre l'aigua i les megaciutats.
I Fairy Tale al prestigiós Festival Internacional de Medina del Campo!

9/setembre/2015
La gota participarà al festival de curtmetratges muts Enmut de Barcelona. Una oportunitat única per veure el curt a casa nostra.
A més a més es presentarà al Festiverd de Veneçuela i, atenció, al Festival de Cine de Mar del Plata, Argentina. Paraules majors! Gràcies a l'organització de Ojo al Piojo podem treure el nas al festival més important d'Amèrica del Sud!

2/maig/2015
La gota viatgera...
Rural Film Fest 2015, Fuencaliente (Espanya) / Cortópolis, Córdoba (Argentina)

21/març/2015
Més festivals per a La gota, que torna a Corea!
4th International Water and Film Events 2015, Daegu (Corea del Sud) /15 Cine a la Calle 2015, Barranquilla (Colòmbia) / V Festival Internacional de Cine y Audiovisual Infantil y Juvenil - Ficaij 2015, Mèrida (Veneçuela) / Festival Internacional de Cine Infantil Ojo Al Piojo 2015, Rosario (Argentina)

15/gener/2015
La gota continua el seu periple per diversos festivals, no para:
Stop Motion MX (Mèxic) / International Green Culture Festival - Green Fest, Belgrad (Sèrbia) / Mostra Ibero-Americana de Cinema de Animaçao - Baixadas Animadas 2014, Rio de Janeiro - Duque da Caxias (Brasil) / Viewster Online Film Fest 4 (Internacional) / Festival Internacional de Cine de la Antártica sobre Medioambiente y Sustentabilidad - Ficams 2014, Punta Arenas (Xile)
Aquest últim representarà la projecció del curt tocant l'Antàrtida!

24/desembre/2014
Bon Nadal... i més activitat de Kaspafilms, aquest cop el videoclip de Fairy Tale, una cançó de El Sobrino del Diablo, amb lletra de Juan Gómez y Beatriz Layunta, i la col·laboració musical del grup Ual·la. Està realitzat amb la tècnica de stop motion amb plastilina i retallables. Avui estrenem!

20/desembre/2014
Desert's Gate (La porta del desert) és la nova producció de Kaspafilms, feta pel festival Julius de Vic, que aquest any tenia com a tema principal "John Ford i el seu imaginari".
I ha guanyat el premi que cada any lliura la Federació Catalana de Cineclubs!!!
Gràcies amics!

20/novembre/2014
Avui estrenem a la Filmoteca de Catalunya el documental homenatge a Miquel Porter i Moix, amb motiu del 10è aniversari de la seva mor. Una feinada de 6 mesos de muntatge que per fi veurà la llum del projector!

9/octubre/2014
La gota no ha guanyat el Going Underground... però junts hem viscut un viatge espectacular! Gràcies al SESIFF de Seül per l'excel·lent acollida i l'hospitalitat.

20/setembre/2014
Ja estem preparats per viatjar amb La gota a Seül.
Després de saber la selecció del curt per la competició oficial del Going Underground, tenim més detalls: es projectarà a més de 20.000 monitors i tindrà un públic potencial de més de 3 milions d'espectadors/viatgers!!
Els mateixos espectadors votaran pel millor curt des del mateix metro o per internet a partir del dijous 25. Els guardons es lliuraran el 9 d'octubre a Berlin.
Anirem informant d'aquesta aventura!

8/setembre/2014
Doble selecció!! Un cèntim de Scrooge i La gota a la Mostra Ibero-Americana de Cinema de Animaçao - Baixadas Animadas 2014, Rio de Janeiro - Duque da Caxias (Brasil).
Es celebrarà el novembre de 2014.

20/agost/2014
La gota seleccionada al festival Going Underground, que es celebrarà simultàniament als metros de Berlin i Seül. La gota és finalista juntament amb 19 curts més, d'un total de 967 participants.